BÅGAR

Glasögonhuset ligger alltid i framkant vad gäller de senaste bågarna från de bästa leverantörerna. Vi jobbar med många märken som vi är ensamma om i Örebro. 

Kom in och titta på vårt breda sortiment!

LINDBERG

ENDAST HOS GLASÖGONHUSET

Fantastiska danska bågar i främst titan som väger från 1.9 gram. Bågarna har vunnit 78 designpriser hittills, men fler lär det bli för att Lindberg står alltid i framkant vad gäller nya designer och nya bågar.

Ørgreen

Titanbågar med fokus på färg och form

Örgreen startades 1997 i Köpenhamn av tre unga danskar. Nu, 15 år senare så har märket en självklar plats i optikvärlden och hos oss. Bågarna tillverkas i titan och är alltid tvåfärgad

Oliver peoples

ENDAST HOS GLASÖGONHUSET

Amerikanskt medemärke som startades 1987 av Larry Leight i Los Angeles. Idag är det många Hollywood-stjärnors favoritmärke.

Moscot

ENDAST HOS GLASÖGONHUSET

Det som började med en man och en båge, utvecklades till en vagn. Nu finns New York-baserade Moscot på såväl A-kändisar som i sin egna butik mitt i New York.

Tom Ford

De enda "märkesbågarna" som är värda namnet

Konsten att sätta sitt namn på kartan är något som Tom Ford lyckades snabbt med när han efter något år borta från modescenen tog steget tillbaka in i rampljuset med egen kollektion solglasögon. Allt har vuxit stadigt sedan dess med butiker runt hela världen och adderade av kollektionen inom kläder och parfymer.
Han debuterade även som regissör till filmen " A single man " med Colin Firth som leading man 2009. Fler filmprojekt kommer men först mer mode då Tom just lanserade sin första damkollektion i sina butiker.

Oscar Magnusson

Norrländsk design och ekologiska bågar

Grundat 2006 i Stockholm. "My style of design is an ever evolving result of the impressions in my surroundings and of the many years of experience as a designer" säger Oscar själv.

Dick Moby

Quality is key, sustainability is king  

Nederländsk design i hållbara material, men med en twist av surfarkänsla. Så skulle man kunna beskriva Dick Moby bäst. 

Mykita

ENDAST HOS GLASÖGONHUSET

MYKITA har levererat handgjorda glasögon sedan 2003. Ett ständigt sökande efter intelligenta tekniska lösningar, kreativ användning av moderna material och en stor erfarenhet av glasögon design är de definierande element bakom MYKITA samlingar. En viktig faktor för bolagets framgång är dess holistiska affärsfilosofi, som förenar alla avdelningar och den interna verkstad under ett enda tak: Den MYKITA Haus - ligger i hjärtat av Berlin. Idag MYKITA finns i 56 länder över hela världen.

Munic

ENDAST HOS GLASÖGONHUSET

Munic jobbar med samma former på glasen, men gjorda i olika material. Deras storsäljare "856" är en tidlös klassiker som passar de flesta. Kom in och prova! 

Garrett Leight

ENDAST HOS GLASÖGONHUSET

Formsäkra acetatbågar i högkvalitet, designade i Kalifornien av Garrett Leight som är som till Larry Leight som grundade Oliver Peoples.